canlı destek

2021/2022 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ÇEVRİMİÇİ YABANCI DİL SINAVINA KATILACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ

2021/2022 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Çevrimiçi Yabancı Dil Yazılı Sınavına Katılacak Öğrenci Listesi sınav tamamlandığı için kaldırılmıştır.

2021/2022 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Çevrimiçi Yabancı Dil Sınavları için telafi sınav tarih ve saati Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından belirlenecektir. Mazeret gerekçeleri ve sınav esnasında şüpheli hareket uyarılarının değerlendirilmesinin ardından telafi sınav tarihi belirlendiğinde web sayfamızda duyurusu yapılacaktır. Lütfen duyurularımızı sık aralıklarla takip ediniz.

UYARI: Öğrencilerimizin yabancı dil sınavına girebiliyor olması, programa başvuru koşullarını karşıladıkları anlamına gelmemektedir. Erasmus Başvurularının kalan uygunluk kontrolleri, yabancı dil sınavından sonra yapılacak ve ancak uygunluk kontrolünün tamamlanmasının ardından Erasmus+ otomasyon sistemi üzerinden yapılan başvurular geçerli hale gelecektir.  Genel Not Ortalaması Lisans için 2.20 ve Lisansüstü için 2.50 'nin altında olan öğrencilerimiz listeye dahil edilmemiştir.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ