2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2022 Proje Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Güncel Yerleştirme Sonuç Listesi için tıklayınız.

Sonuç ilanımızda dönem bilgisi (Güz / Bahar) yer almamaktadır. Öğrencilerimiz, gidecekleri dönemi, birim Erasmus+ koordinatörlerine danışarak ve onaylarını alarak belirleyeceklerdir.
Seçim listesinde yerleştirilmiş öğrencilerimiz "aday öğrenci" statüsündedirler. Bu öğrencilerimiz; seçildikleri üniversitenin kabul durumuna ve ayrıca; ders programı/içerik uygunluğuna, başvuru aşamasında istediği belgelere, vize alıp alamamasına, pandemi sürecinde öğrenci kabul durumuna bağlı olarak programdan faydalanabilir ya da faydalanamayabilirler. İlan metninde de açıklandığı şekilde, bu ve benzeri durumlardan kaynaklanabilecek mağduriyetlerden kurumumuz sorumlu değildir.

Online düzenlenecek Oryantasyon Programı gelecek hafta içerisinde güncel duyurularımızda ayrıca yayınlanacaktır.