canlı destek

2023 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2023 Proje Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

“Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasında 2023 Yılı Katkı Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Bu nedenle, Erasmus+ öğrenci hareketliliği kapsamında yapmış olduğunuz başvuru sonucunda hareketliliğe hibeli ya da hibesiz olarak seçilmeniz kazanılmış bir hak niteliği taşımamaktadır. Hibe alıp almayacağınız veya hibenizin tutarı Avrupa Komisyonu ile imzalanacak anlaşma ve akabinde üniversitenize tahsis edilecek hibe tahsis süreçleri sonuçlandığında kesinleşecek olup, söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan Ege Üniversitesi veya Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.

Sonuç ilanımızda dönem bilgisi (Güz / Bahar) yer almamaktadır. Öğrencilerimiz gidecekleri dönemi, birim Erasmus+ koordinatörlerine danışarak ve onaylarını alarak belirleyeceklerdir.

Seçim listesinde yerleştirilmiş öğrencilerimiz "aday öğrenci" statüsündedirler. Bu öğrencilerimiz; öncelikle hibelerin onaylanmasına, seçildikleri üniversitenin kabul durumuna ve ayrıca; ders programı/içerik uygunluğuna, başvuru aşamasında istediği belgelere, vize alıp alamamasına, öğrenci kabul durumuna bağlı olarak programdan faydalanabilir ya da faydalanamayabilirler. İlan metninde de açıklandığı şekilde, bu ve benzeri durumlardan kaynaklanabilecek mağduriyetlerden kurumumuz sorumlu değildir.

Online düzenlenecek Oryantasyon Programı gelecek hafta içerisinde güncel duyurularımızda ayrıca yayınlanacaktır.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ