2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI YERLEŞTİRME LİSTESİ için tıklayınız.

2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI kapsamında, kontenjan talebinde bulunan birimlere toplamda 66 adet kontenjan tahsis edilmiştir. Başvurusu olmayan birimlere ait, üniversite havuzuna aktarılan 12 kontenjan, toplam başarı puan sıralamasına göre üniversite genelinde en başarılı 12 yedek öğrenciye tahsis edilmiş ve bu 12 öğrenci asile çekilmiştir.

2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İKİNCİ YERLEŞTİRME LİSTESİ, birimlerden gelen güncel yerleştirme listeleri esas alınarak gelecek hafta ayrıca yayınlanacaktır.

2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı 31 Temmuz 2024 tarihinde sona erecektir.

2021 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI EK İLANINA BAŞVURMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN:

2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI kapsamında asil veya yedek olarak ilan edilen öğrenciler, 28 Mart 2023 tarihinde ilan edilen “2021 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği EK BAŞVURU İLANI” kapsamında başvuru yapabileceklerdir.