Namangan Mühendislik Ve Teknoloji Enstitüsü Heyeti Ege Üniversitesi'nde

Ege Üniversitesi ile Namangan Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü arasındaki İkili Protokol kapsamında ilk adım 27-28 Aralık 2021 tarihinde atıldı.

Mühendislik, Ziraat, Fen ve Sosyal Bilimler alanlarında görev yapan aralarında Rektör Yardımcısı, Dekan ve Bölüm Başkanlarının bulunduğu 11 öğretim üyesinden oluşan heyet, Ege Üniversitesi’nin 5 Fakültesi ile 19 Bölümüne ziyaretlerde bulundu.

Ege Üniversitesi Mühendislik, Ziraat, Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler ile Fen Fakültelerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde Öğretim Üyesi ve Öğrenci Değişimi, Öğrenci Staj Hareketliliği, Ortak Uluslararası Ar-Ge Projeleri, Çift ve Ortak Diploma Programları ile Ortak Yayınlar hakkında yaptıkları görüşmeler sonucunda toplamda 29 protokol imzalandı. Üniversitemiz, Fakültemiz ve tüm Türk Dünyası için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.