2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ İLANI

2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği kontenjan tahsisi, birimlerden gelen kontenjan talep yanıtları esas alınarak ve Üniversitemiz Değişim Programları Komisyonu onayı ile belirlenmiştir. Kontenjan listesinde biriminizin adı yer almıyor ise, 13 Şubat 2023 tarihine kadar Bölüm Erasmus Koordinatörünüz ile irtibata geçiniz.

Staj Hareketliliği Başvuru Bilgilendirme Toplantısı 19 Ocak 2023 Perşembe günü 10:00'da zoom üzerinden yapılacaktır. Hareketliliğe katılmayı planlayan öğrencilerimiz ve Erasmus koordinatörlerimizin toplantıya katılımı önem arz etmektedir. Toplantı katılım linki ayrıca paylaşılacak ve sonrasında toplantı kaydı Youtube hesabımız Ege Uni International Relations Office üzerinden yayınlanacaktır.

2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği İlanı için tıklayınız.

2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Detaylı Bilgiler Metni için tıklayınız.

2022 Proje Dönemi Türkiye Ulusal Ajansı El Kitabı için tıklayınız.

Erasmus+ Koordinatörler Listesi için tıklayınız.

Ege Üniversitesi Yabancı Dil Eşdeğerlik Tablosu için tıklayınız.

Lisans Not Dönüşüm Tablosu için tıklayınız.

Lisansüstü Not Dönüşüm Tablosu için tıklayınız.

İçerme Desteği Ek Hibe Talep Formu için tıklayınız.

Süre ve Hibe Hesaplama Aracı için tıklayınız.

Örnek Kabul Mektubu 1 için tıklayınız.

Örnek Kabul Mektubu 2 için tıklayınız.

* Staj hareketliliği asgari 60 gün olarak gerçekleştirilmelidir. 60 günlük süreye haftasonu dahildir ancak parmak hesabı üzerinden süre hesaplaması yapılmamalıdır. Asgari süre hesaplanırken, ekte yer alan "Süre ve Hibe Hesaplama Aracı" kullanılmaldır. Bu excelde "Start ve End Date" kısımlarına staj yapılması planlanan başlangıç ve bitiş günleri girilerek toplam staj günleri "Total granted days" satırından görülebilir.