2021 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği EK BAŞVURU İLANI

2021 PROJE DÖNEMİ EK BAŞVURU İLANI GÜNCELLENMİŞTİR. GÜNCEL İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

2021 El Kitabı için tıklayınız

2021 Proje Dönemi Staj Hareketliliği EK İlanı için tıklayınız

Eşdeğerlik Tablosu

Lisans Not Dönüşüm Tablosu

Lisansüstü Not Dönüşüm Tablosu

Özel İhtiyaç Destegi Ek Hibe Talep Formu-Ögrenci

Kabul Mektubu Örneği 1

Kabul Mektubu Örneği 2

2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINI KAZANIP BU İLANA BAŞVURMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN:

“2021 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği EK BAŞVURU İLANI” kuralları uyarınca, Ege Üniversitesince eşdeğer kabul edilen YDS (son 5 yıl içerisinde alınmış), TOEFL IBT (son 2 yıl içerisinde alınmış), YÖKDİL (son 5 yıl içerisinde alınmış) ve 2022 ve 2023 yıllarında alınmış Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Erasmus başvuruları için yapılan EGEPT Sınav Sonuç Belgesi başvuru sırasında eşdeğer belge olarak kabul edilecektir.

2022 ve 2023 yıllarında alınmış Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Erasmus başvuruları için yapılan EGEPT Sınav Sonuç Belgesi var ise, Yabancı Diller Yüksekokulu ile irtibata geçilerek (ydiller@mail.ege.edu.tr) sonuca ilişkin yazılı sonuç belgesi temin edilmeli ve başvuru esnasında sisteme yüklenmelidir. Not yazılmasına rağmen belge yüklemeyen öğrenciler, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenecek sınava katılım sağlamak zorundadır.

“2021 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği EK BAŞVURU İLANI” programı kapsamında başvuran her öğrencinin, Konuşma Düzeyi Tespit Sınavına tekrar girmesi zorunludur, önceki puanlar kabul edilmeyecektir.

Türkiye Ulusal Ajansı’nın 14.02.2023 tarihinde yayınladığı ‘Deprem Önlemleri’ kılavuzu uyarınca, Birinci ve ikinci derece akrabaları veya kendileri, depremden etkilenen 11 il ve 1 ilçesinde (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye Şanlıurfa ve Elazığ illeri ile Sivas’ın Gürün ilçesi) ikamet etmekte olup da Ege Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin veya akrabalarının bu bölgede yaşadığına dair belge veya belgelerini – (E-devlet’ten alınmış ikametgah ve ikinci dereceden akrabalar için Nüfus Aile Nüfus Kayıt Örneği) başvuru esnasında sisteme yüklemeleri gerekmektedir.