2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Güncellenen Yedek Öğrenci Listesi

2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı kapsamında 1. ve 2. yerleştirme listelerimiz, international.ege.edu.tr Güncel Duyurularımızda 31 Mart ve 5 Nisan 2023 tarihlerinde yayınlanmıştır.

Ulusal Ajans'ın kuralı uyarınca hareketlilikten yararlanan öğrencilerin toplam başarı puanlarından 10 puan eksiltilmektedir. Bu kurala istinaden, aynı akademik yılda eşzamanlı olarak ilanlara çıkıldığında öğrencilerden öncelik dilekçesi alınarak puan eksiltmesinin hangi başvurularına uygulanmasını tercih ettikleri bilgisi öğrencilerden yazılı olarak edinilmektedir. Bu dilekçelere istinaden, 2022 Proje Dönemi  Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı kapsamında yedek olarak ilan edilen öğrencilerden 79 öğrencimiz, 2021 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Ek Başvuru İlanı kapsamında başvuruda bulunmuş ve puan eksiltmesinin 2022 Proje Dönemi  Erasmus+ Staj Hareketliliği başvurularına uygulanmasını talep etmişlerdir.

Bu doğrultuda,  2022 Proje Dönemi  Erasmus+ Staj Hareketliliği Yedek Listesi, ilgili puan eksiltmeleri uygulanarak yeniden ilan edilmiştir. Önceden yedek listesinde ilan edilen toplam 12 öğrenci, puan eksiltmesinin ardından baraj puanını sağlayamadıklarından durumları "Kazanamadı" olarak güncellenmiştir. Bu öğrenciler hibesiz olarak dahi hareketlilikten yararlanamayacaklardır.