2024 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ

2024 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ için tıklayınız.

Yerleştirme işlemleri, 1 Şubat 2024 tarihli ilan ekleri arasında yayınlanan 'Kurumlararası Anlaşma Listesi'nde belirtilen anlaşma detayları esas alınarak yapılmıştır.

'Yabancı dil yazılı puan' barajı ile 'toplam başarı puanı' barajını geçemeyen öğrenciler hareketlilikten yararlanamayacaklardır.

“Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasında 2024 Yılı Katkı Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Bu nedenle, Erasmus+ Öğrenim hareketliliği kapsamında yapmış olduğunuz başvuru sonucunda hareketliliğe hibeli ya da hibesiz olarak seçilmeniz kazanılmış bir hak niteliği taşımamaktadır. Hibe alıp almayacağınız veya hibenizin tutarı Avrupa Komisyonu ile imzalanacak anlaşma ve akabinde Üniversitemize tahsis edilecek hibe tahsis süreçleri sonuçlandığında kesinleşecek olup, söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan Ege Üniversitesi veya Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.

Bu sebeple seçim listesinde yerleştirilmiş öğrencilerimiz "aday öğrenci" statüsündedirler. Bu öğrencilerimiz; öncelikle hibelerin onaylanmasına, seçildikleri üniversitenin kabul durumuna ve ayrıca; ders programı/içerik uygunluğuna, başvuru aşamasında istediği belgelere, vize alıp alamamasına, öğrenci kabul durumuna bağlı olarak programdan faydalanabilir ya da faydalanamayabilirler. İlan metninde de açıklandığı şekilde, bu ve benzeri durumlardan kaynaklanabilecek mağduriyetlerden kurumumuz sorumlu değildir.

Sonuç ilanımızda dönem bilgisi (Güz / Bahar) yer almamaktadır. Öğrencilerimiz gidecekleri dönemi, birim Erasmus+ koordinatörlerine danışarak ve onaylarını alarak belirleyeceklerdir.

Online düzenlenecek Oryantasyon Programı gelecek hafta içerisinde güncel duyurularımızda ayrıca yayınlanacaktır.

İlan takvimine göre seçim sonuçlarına itiraz süreci 27/03/2024 - 02/04/2024 arasındadır. İtirazı olan öğrenciler, itiraz dilekçelerini erasmus@mail.ege.edu.tr adresine göndermelidirler.