17 Ekim 2024 saat 15:00 itibariyle sona eren IAESTE 2024-2025 Dönemi Başvuruları Yabancı Dil Belgesi uygunluk kontrolü tamamlanmış olup aşağıdaki listede sonuçlar verilmiştir. Sonuçlar farklı başlıklar altında toplanmış olup, ilgili başlık altında adı bulunan öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda listelenmiştir.

BELİRTİLEN TARİHLER ARASINDA GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPMAYAN VE BELGELERİNİ GÖNDERMEYEN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURULARI SINAV ÜCRETİNİ YATIRSALAR DAHİ GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

- Yabancı Dil Sınavına Gireceğini Beyan Eden Öğrenciler:

Başvuru esnasında ODEM tarafından gerçekleştirilecek olan Yabancı Dil Sınavına gireceğini bildiren ve fotoğraf yükleyen öğrencilerdir. Bu öğrencilerin 18 Ekim 2024 saat 15:00’a kadar aşağıda detayları bulunan hesaba sınav ücreti olan 420 TL’yi yatırmaları gereklidir.

- Yabancı Dil Sınavına Gireceğini Beyan Eden Ancak Fotoğraf Yüklemeyen Öğrenciler

Başvuru esnasında ODEM tarafından gerçekleştirilecek olan Yabancı Dil Sınavına gireceğini bildiren ancak başvuru ekranına sınav evraklarında kullanılacak fotoğrafını yüklemeyen öğrencilerdir. Bu öğrencilerin 18 Ekim 2024 saat 15:00’a kadar iaeste@mail.ege.edu.tr ve odm@mail.ege.edu.tr adreslerine fotoğraflarını göndermeleri ve aşağıda detayları bulunan hesaba sınav ücreti olan 420 TL’yi yatırmaları gereklidir.

- Yabancı Dil Sınavına Girmeyeceğini Beyan Eden Öğrenciler

Başvuru esnasında ODEM tarafından gerçekleştirilecek olan Yabancı Dil Sınavına girmeyeceğini beyan eden öğrencilerdir. Bu öğrencilerin başvurularının geçerli sayılması için ODEM tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavına girmeleri zorunludur. Bu nedenle, öğrencilerin 18 Ekim 2024 saat 15:00’a kadar iaeste@mail.ege.edu.tr ve odm@mail.ege.edu.tr adreslerine fotoğraflarını göndermeleri ve aşağıda detayları bulunan hesaba sınav ücreti olan 420 TL’yi yatırmaları gereklidir.

- Yükledikleri Yabancı Dil Belgesi Geçersiz Olan Öğrenciler

Başvuru esnasında sisteme belge yükleyen ancak ilanda açıklanan Geçerli Yabancı Dil Belgesi koşulunu sağlamayan öğrencilerdir. Bu öğrencilerin, başvurularının geçerli sayılması için ODEM tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavına girmeleri zorunludur. Bu nedenle, öğrencilerin 18 Ekim 2024 saat 15:00’a kadar iaeste@mail.ege.edu.tr ve odm@mail.ege.edu.tr adreslerine fotoğraflarını göndermeleri ve aşağıda detayları bulunan hesaba sınav ücreti olan 420 TL’yi yatırmaları gereklidir.

- Yabancı Diler Yüksekokulu Tarafından Hazırlanan Belgeyi Yüklemeyen Öğrenciler

Başvuru esnasında sisteme belge yükleyen ancak ilan koşulunu sağladıkları halde Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından hazırlanan resmi Yabancı Dil Belgesi yüklemeyen öğrencilerdir. Bu öğrencilerin başvurularının geçerli sayılabilmesi için 18 Ekim 2024 saat 15:00’a kadar Yabancı Diller Yüksekokulu’ndan alacakları resmi belgeyi iaeste@mail.ege.edu.tr adresine göndermeleri zorunludur.

- Yabancı Dil Belgesi Geçerli Olan Adaylar

Başvuru esnasında sisteme yükledikleri Yabancı Dil Belgesi geçerli olup aday listesinde yer alacak öğrencilerdir.

- Başvuru Koşullarını Sağlamayan ve Başvurusu Geçersiz Olan Adaylar

İlanda açıklanan başvuru koşullarını sağlamayan ve bu nedenle başvurusu geçersiz sayılan öğrencilerdir.

IBAN: TR630001001446978700495001

Hesap Adı: EÜ. Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Döner Sermayesi

IAESTE 2024-2025 DÖNEMİ BAŞVURULARI YABANCI DİL BELGESİ UYGUNLUK KONTROLÜ SONUÇLARI için tıklayınız.